Returer & Byten

Vår returpolicy

Du har alltid rätt till att returnera dina produkter hos oss 14 dagar efter du har tagit emot din beställning.

Produkter som returneras skall vara i sitt originalskick, med etiketter på och emballage kvar.

Du kommer återbetalas till samma konto som ordern betalades med.
Vid returer kommer 69 SEK debiteras på din faktura. Vid byte till en annan produkt/ storlek står vi för returfrakt-kostnaden. Det är alltid gratis att byta/ returnera en produkt du köpt via vår webbshop i våra butiker. 

Hur gör jag en retur?

Om du inte är 100% nöjd med din produkt, är du alltid välkommen att returnera den till oss inom 14 dagar. 

Produkter som returneras skall vara i sitt originalskick, med etiketter på och emballage kvar.

Använd gärna originalemballaget, packa varan tillsammans med följesedeln, se till att försluta förpackningen ordentligt och sätt på den bifogade returfraktsedel (om denna saknas kontakta oss på kundsupport@quinte.se). Vi ber dig att göra paketet så litet som möjligt. 

Därefter lämnar du in paketet på valfritt PostNord/ DHL-ombud. Du kan inte lämna paketet i en postlåda. Om du byter mot andra varor står vi för returfrakt-kostnaden på 69 kr. Så fort vi har mottagit din retur kommer vi att behandla den. Alla returer återbetalas med samma betalningsmetod som användes vid ditt köp. Observera att det kan ta mellan 14-30 dagar innan vi tagit emot och behandlat din retur. 

Du som kund står för returfrakten-kostnaden samt ansvarar för varans skick under returen samt för produkter som förloras.

Om du önskar att byta till en annan produkt eller annan storlek lägger du en ny order på det du istället önskar.

Hur vet jag om ni har tagit emot min retur?

När vi tagit emot och behandlat din retur, kommer du få ett mail från kundsupport@quinte.se angående din återbetalning/uppdatering av din faktura. 

Observera att det kan ta mellan 14-30 dagar innan vi hunnit ta emot och behandla din retur. 

Efter hur långt tid får jag göra en retur?

Är du inte 100% nöjd med din produkt? Oroa dig inte, du har 14 dagar på dig att returnera den till oss. Produkter som returneras skall vara i sitt originalskick, med etiketter på och emballage kvar.    

Hur lång tid tar det innan jag ser pengarna på mitt konto?

Det kan ta mellan 14-30 bankdagar innan vi tagit emot och behandlat din retur. 
Efter vi har registrerat din retur, kommer du få ett bekräftelsemail och därefter ser du din återbetalning inom 5 bankdagar.  
 

Om du har gjort ditt köp via Klarna och ännu inte mottagit din återbetalning fast vi har behandlat din retur, ber vi dig kontakta Klarna. Då det är de som sköter transaktionen efter vi har registrerat din retur. 

Kostar det något att göra en retur?

Vid ett ångrat köp, blir du som kund debiterad 69 kr för returfraktkostnaden. Returer och byten är alltid gratis i våra butiker.

Jag har returnerat en vara, men ändå fått en faktura

Detta kan bero på att vi inte hunnit ta emot och behandlat din retur än. Det kan ta 14-30 bankdagar innan vi hunnit ta emot och behandlat den.

Vi rekommenderar att betala eller pausa fakturan för din retur, då man aldrig vet hur lång postgången kan vara. Detta för att du inte ska få några påminnelser i Klarna.

Måste jag betala min faktura för den returnerade varan?

Vi brukar rekommendera att betala eller pausa fakturan för din retur då man aldrig vet hur lång postgången kan vara till oss. Detta för att du inte ska få några påminnelser av Klarna.  

Observera att det kan ta mellan 14-30 bankdagar innan vi tagit emot och behandlat din retur.
Samt att kunden ansvarar för skadade eller borttappade paket i returfrakten. 

Hur byter jag en produkt?

Om du inte är 100% nöjd med din produkt, är du alltid välkommen att returnera den till oss inom 14 dagar. Om du önskar att byta till en annan produkt eller annan storlek lägger du en ny order på det du istället önskar.

Vi erbjuder gratis returfrakt om du vill byta din produkt till en annan storlek, modell eller färg inom 14 dagar. 

Produkter som returneras skall vara i sitt originalskick, med etiketter på. Använd gärna originalemballaget, packa varan tillsammans med följesedeln, se till att försluta förpackningen ordentligt och sätt på den bifogade returfraktsedel (om denna saknas kontakta oss på kundsupport@quinte.se). Vi ber dig att göra paketet så litet som möjligt. 

Därefter lämnar du in paketet på valfritt PostNord/ DHL-ombud. Du kan inte lämna paketet i en postlåda. Om du byter mot andra varor står vi för returfrakt-kostnaden på 69 kr. Så fort vi har mottagit din retur kommer vi behandla och återbetala dig. Du kommer få en ny faktura för den nya ordern. Observera att det kan ta mellan 14-30 dagar innan vi tagit emot och behandlat din retur. 

 

Vad har ni för bytespolicy?

Vi erbjuder gratis returfrakt, om du vill byta din produkt till en annan storlek, modell eller färg inom 14 dagar. Det är alltid gratis att byta/ returnera produkter i våra butiker. 

Tyvärr så kan inte våra system hantera byten, bara returer och återbetalningar. Oavsett så är du alltid välkommen att returnera en vara du inte är 100% nöjd med. Du lägger själv en ny order på vilken produkt du vill ha istället. Detta gör att du får välja exakt hur många och vilka varor du vill! 

Varan som skickas tillbaka skall vara i sitt originalskick med etiketter på och emballage kvar.

Hur länge har jag på mig att byta storlek?

Du har 14 dagar på dig om du behöver byta din produkt. 

Kostar det något att göra ett byte?

Vid byte av vara står vi för returfraktkostnaden däremot inte den nya fraktkostnaden ifall köpet är på under 899 kr. Det är alltid gratis att byta/ returnera i våra butiker.