BUTIKSSÄLJARE - HALMSTAD

Quinte är en expansiv multibrandkedja med butiker i Halmstad, Ängelholm, Höganäs, Väla-Helsingborg, sommarbutik i Båstad och egen webshop, quinte.se. Hos Quinte hittar du ett noga utvalt sortiment för kvinnan mitt i livet. Allt från välkända modevarumärken till mindre kollektioner och våra egna varumärken. Vi är ständigt på jakt efter att förnya och anpassa vårt utbud utifrån våra kunders önskemål och det som är rätt just nu. För oss är den personliga servicen och den trevliga atmosfären i butikerna central. Vi växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa.

Din nästa utmaning?

Som säljare är du vårt ansikte utåt, den som ska ge varje kund en förstklassig service och shoppingupplevelse. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig att få kunskap, inspiration, stylingtips och idéer – det blir din uppgift att kunna leverera detta med ett leende på läpparna.

Andra arbetsuppgifter som du som säljare jobbar med är kassahantering,  weborders, uppackning, lagerhantering samt att hålla butiken ren och snygg.

Passar du ihop med oss?

Det absolut viktigaste är din personlighet. Vi tror att du är social och utåtriktad, du har massvis med positiv energi, du tycker det känns fantastiskt att få göra kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Att småprata kommer naturligt för dig och din lyhördhet bidrar till att du servar kunden efter dennes personlighet och specifika behov. Du är en lagspelare, du är tävlingsinriktad och du triggas av att jaga mål som både lyfter dig och din butik.

Du har erfarenhet av att arbeta som säljare inom mode och att jobba digitalt. Det är viktigt att du är flexibel och att du har möjlighet att jobba både helger och vardagar. Du bor i Halmstad eller i närheten och har möjlighet att rycka in med kort varsel.

Älskar du dessutom mode och har en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss!

Intresserad?

Tjänsten är deltid ca 20 tim/vecka

Rekryteringsprocessen sker löpande. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med ditt CV och personligt brev till jobb@quinte.se