INKÖPSASSISTENT

Quinte är en expansiv multibrandkedja med butiker i Halmstad, Ängelholm, Höganäs, Väla-Helsingborg, sommarbutik i Båstad och egen webshop, quinte.se. Hos Quinte hittar du ett noga utvalt sortiment för kvinnor mitt i livet. Allt från välkända modevarumärken till mindre kollektioner och våra egna varumärken. Vi är ständigt på jakt efter att förnya och anpassa vårt utbud utifrån våra kunders önskemål och det som är rätt just nu. För oss är den personliga servicen och den trevliga atmosfären i butikerna central. Vi växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa.

 

Din nästa utmaning?

Vi söker dig som vill ha en omväxlande tjänst i ett expansivt företag med högt tempo. Som inköpsassistent jobbar du administrativt med artikel- och orderregistrering, följer upp leveranser och lagernivåer, flyttar artiklar mellan butikerna, gör kompletteringsköp, skriver produkttexter till webben.

Passar du ihop med oss?

Vi söker en driven person som gillar en arbetsvardag med blandade uppgifter. Vi tror att du är social och utåtriktad och har massvis med positiv energi. Du är prestigelös och vågar hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är självgående men samtidigt en lagspelare, du är noggrann och effektiv, gillar ordning och reda.

Du har jobbat i butik och har goda textil och produktkunskaper. Du behöver ha god datorvana och goda kunskaper i Office. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Erfarenhet av inköpsarbete och att arbeta digitalt är meriterande.

Älskar du dessutom mode och har en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss!

 

Intresserad?

Tjänsten är heltid med placering i Ängelholm

Rekryteringsprocessen sker löpande. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med ditt CV och personligt brev till jobb@quinte.se