INKÖPSASSISTENT

Quinte är en expansiv multibrandkedja med butiker i Halmstad, Ängelholm, Höganäs, Båstad, Väla-Helsingborg och egen webshop, quinte.se. Hos Quinte hittar du ett noga utvalt sortiment för kvinnor mitt i livet. Allt från välkända modevarumärken till mindre kollektioner och våra egna varumärken. Vi är ständigt på jakt efter att förnya och anpassa vårt utbud utifrån våra kunders önskemål och det som är rätt just nu. För oss är den personliga servicen och den trevliga atmosfären i butikerna central. Vi växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa. 

Din nästa utmaning?  

Vi söker dig som vill ha en omväxlande tjänst i ett expansivt företag med högt tempo. Som inköpsassistent jobbar du bl a med artikel- och orderregistrering, följer upp leveranser och lagernivåer, skriver produkttexter till webben och håller i produktfotograferingar.  

Andra arbetsuppgifter som du som assistent jobbar med är kompletteringsköp och att några timmar i veckan stötta upp i butik. 

Passar du ihop med oss?  

Vi söker en driven person som gillar en arbetsvardag med blandade uppgifter. Vi tror att du är social och utåtriktad och har massvis med positiv energi. Du är prestigelös och vågar hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är självgående men samtidigt en lagspelare, du är noggrann och effektiv, gillar ordning och reda.  

Du har textilutbildning, god datorvana och goda kunskaper i Office. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Erfarenhet av inköpsarbete och att arbeta med digitala medier är meriterande.  

Älskar du dessutom mode och har en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss! 

Intresserad?  

Tjänsten är heltid med placering i Ängelholm 

Rekryteringsprocessen sker löpande. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Varmt välkommen med ditt CV och personligt brev till jobb@quinte.se