QUINTE SÖKER HELGEXTRA TILL VÅR BUTIK PÅ VÄLA

Vi söker Dig som vill jobba extra varannan helg i vår butik på Väla.

Quinte är en expansiv modekedja med butiker i Halmstad, Ängelholm, Höganäs, Båstad och Väla. Hos Quinte hittar du ett noga utvalt sortiment för kvinnor mitt i livet. Allt från välkända modevarumärken till mindre kollektioner och våra egna varumärken. Vi är ständigt på jakt efter att förnya och anpassa vårt utbud utifrån våra kunders önskemål och det som är rätt just nu. För oss är den personliga servicen och den trevliga atmosfären i butikerna central. Vi växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa.

Vi söker dig som är en driven, ansvarstagande, flexibel, lyhörd och engagerad person som brinner för service och försäljning. Att du är resultatinriktad och älskar mötet med kunden tar vi för givet. Du har lätt för att kommunicera med andra människor, vare sig det är med kunder eller medarbetare. Du har vana från handel eller servicebranschen. Älskar du dessutom mode och har en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss!

 

Du får ta eget ansvar med varierande arbetsuppgifter såsom personlig försäljning, uppackning, prismärkning, påfyllning och kassahantering.


Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående. Välkommen med CV och personligt brev till jobb@quinte.se.