DIGITAL KOMMUNIKATÖR/MARKNADSKOORDINATOR

Quinte är en expansiv multibrandkedja med butiker i Halmstad, Ängelholm, Höganäs, Båstad, Väla-Helsingborg och egen webshop, quinte.se. Hos Quinte hittar du ett noga utvalt sortiment för kvinnor mitt i livet. Allt från välkända modevarumärken till mindre kollektioner och våra egna varumärken. Vi är ständigt på jakt efter att förnya och anpassa vårt utbud utifrån våra kunders önskemål och det som är rätt just nu. För oss är den personliga servicen och den trevliga atmosfären i butikerna central. Vi växer och har fokus på att utveckla vår digitala närvaro och söker dig som vill vara med på en spännande resa.

Din nästa utmaning?

Vi söker dig som vill ha en omväxlande tjänst i ett expansivt företag med högt tempo. Som digital kommunikatör ansvarar du för vår kundklubb och kundsupport, fyller  våra nyhetsbrev och sociala medier med innehåll. Du genomför liveshoppingevent, skapar och följer upp kampanjer samt håller alla våra kommunikationskanaler uppdaterade.

Passar du ihop med oss?

Vi söker en driven person som gillar en arbetsvardag med blandade uppgifter. Du behärskar sociala medier och har goda kunskaper inom e-mail marknadsföring. Du är social och utåtriktad och bidrar med positiv energi. Du är prestigelös och vågar hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är självgående men samtidigt en lagspelare, du är noggrann och effektiv.

Du har en medie/kommunikationsutbildning eller motsvarande. Du är van att jobba digitalt och behärskar Photoshop och Indesign.  Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Det är toppen om du har erfarenhet av fotografering och film. Erfarenhet av att ha arbetat i handeln i fysisk butik och e-handel är meriterande.

Älskar du dessutom mode och har en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss!

Intresserad?

Tjänsten är heltid med placering i Ängelholm.

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten tillsätts omgående. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med ditt CV och personligt brev till jobb@quinte.se