SÄLJARE/STÄLLFÖRETRÄDANDE BUTIKSCHEF - VÄLA

Vi söker en resultatorienterad och serviceinriktad säljare/ställföreträdande butikschef till vår butik på Väla

Quinte är en expansiv multibrandkedja med butiker i Halmstad, Ängelholm, Höganäs, Väla-Helsingborg och egen webshop, quinte.se. Hos Quinte hittar du ett noga utvalt sortiment för kvinnan mitt i livet. För oss är den personliga servicen och den trevliga atmosfären i butikerna central. Vi växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa.

I rollen som ställföreträdande butikschef är din uppgift att vara butikschefens "högra hand", att  fungera som bollplank och ta ett aktivt ansvar för butiken och dess personal.

Du ger varje kund en förstklassig service och shoppingupplevelse. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig att få kunskap, inspiration, stylingtips och idéer – det blir din uppgift att kunna leverera detta med ett leende på läpparna. Du säkerställer att uppgifter utförs effektivt, korrekt och i tid.

Det absolut viktigaste är din personlighet. Vi tror att du är social och utåtriktad, du har massvis med positiv energi och förmåga att arbeta i team. Du tycker det känns fantastiskt att få göra kunder nöjda och överträffa deras förväntningar.

Du har minst två års erfarenhet som säljare i butik, gärna med avdelningsansvar eller butiksledaransvar.

Du har datorvana och att jobba digitalt. Det är viktigt att du är flexibel och att du har möjlighet att jobba både helger och vardagar.

Älskar du dessutom mode och har en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Omfattningen är i genomsnitt 25 timmar per vecka. 

Rekryteringsprocessen sker löpande. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med ditt CV och personligt brev till jobb@quinte.se