BUTIKSCHEF - ÄNGELHOLM

Quinte är en expansiv multibrandkedja med butiker i Halmstad, Ängelholm, Höganäs, Båstad, Väla-Helsingborg och egen webshop, quinte.se. Hos Quinte hittar du ett noga utvalt sortiment för kvinnan mitt i livet. Allt från välkända modevarumärken till mindre kollektioner och våra egna varumärken. Vi är ständigt på jakt efter att förnya och anpassa vårt utbud utifrån våra kunders önskemål och det som är rätt just nu. För oss är den personliga servicen och den trevliga atmosfären i butikerna central. Vi växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa.

Som butikschef hos Quinte ansvarar du för den dagliga driften av butiken, att försäljningsmålen nås och att sortimentet alltid presenteras på bästa sätt.  Du följer upp och åtgärdar avvikelser. Du leder, inspirerar och coachar dina medarbetare.

Du är en driven, ansvarstagande, flexibel, lyhörd och engagerad person som brinner för service och försäljning. Att du är resultatinriktad och älskar mötet med kunden tar vi för givet. Du har lätt för att kommunicera med andra människor, vare sig det är med kunder eller medarbetare. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv. Älskar du dessutom mode så är du helt rätt för oss!

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som butikschef inom handeln. Du trivs i en roll där du har fullt ansvar för butikens försäljning och att ge ett kundbemötande utöver det vanliga.


Rekrytering sker löpande så maila din ansökan snarast till: jobb@quinte.se


Varmt välkommen med din ansökan!