Väla centrum, Helsingborg

Tel: 042-456 97 70

E-mail: vala@quinte.se

 

Storgatan 58, Höganäs

Tel: 042-33 13 90
E-mail: hoganas@quinte.se

Storgatan 40, Halmstad

Tel: 035-10 10 65

E-mail: halmstad@quinte.se

Köpmansgatan 24, Båstad

Tel: 0431-179 01

E-mail: bastad@quinte.se

 

Storgatan 40, Ängelholm

Tel: 0431-179 08

E-mail: angelholm@quinte.se

Följ oss på Instagram och Facebook!

Quinte söker butikschef (vikariat)
till butiken i Höganäs

Quinte är en expansiv modekedja med butiker i Halmstad, Ängelholm, Höganäs, Båstad och Helsingborg (Väla). Vi strävar mot nya mål och söker Dig som vill vara med på en spännande resa.

Som BC hos Quinte ansvarar du för den dagliga driften av butiken, att försäljningsmålen nås och att sortimentet alltid presenteras på bästa sätt.  Du följer upp och åtgärdar avvikelser. Du leder, inspirerar och coachar dina medarbetare.

Du är en driven, ansvarstagande, flexibel, lyhörd och engagerad person som brinner för service och försäljning. Att du är resultatinriktad och älskar mötet med kunden tar vi för givet. Du har lätt för att kommunicera med andra människor, vare sig det är med kunder eller medarbetare. Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv. Älskar du dessutom mode och har en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss!

 

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som butikschef inom handeln. Du trivs i en roll där du har fullt ansvar för butikens försäljning och att ge ett kundbemötande utöver det vanliga. Det är viktigt att du är flexibel och att du har mölighet at jobba vardagar som helger.

 

Tjänsten är ett föräldravikariat april 2020-september 2021 och ca 32 tim/vecka.


Rekrytering sker löpande så maila din ansökan snarast till: philippa@quinte.se


Varmt välkommen med din ansökan!

COPYRIGHT 2020 – QUINTE

ALL RIGHTS RESERVED